Kävinpä justiinsa Yths:llä. Ihan lääkärillä tällä kertaa. Käsien vapinan takia. Lähinnä ajattelin tiedustella, että olisiko lääketiede kehittynyt sitten edellisen käynnin (ko aiheesta, v-97). Eli että popsinko noita samoja lääkkeitä samaa tahtia ennenkin (ne kyllä auttaa vapinaan mutta eivät lakkauta sitä kokonaan).

Lääkäri tutkaili tilannetta (teki pieniä tutkimuksia) ja totesi, että mulla ei ole tarpeeksi puristusta käsissä. Oikeesti. Hih. Kyllähän mä nyt ton olen tiennyt hali_hehe.gif Mutta se saattaa ilmeisesti liittyä tuohon tärinäänkin.

Aiemmin terkkarilla käydessäni (ja kun tuo lääkäriaika varattiin), tilattiin Oys:sta epikriisi liittyen neurologilla käyntiini. Se oli kuulemma tullut, mutta nyt eivät löytäneet sitä mistään icon_rolleyes.gif Joten tilasivat uuden. Jahka se tulee saan ilmeisesti lähetteen neurologille (yths:llä ei ole omaa, mutta konsultoivat jotain Mehiläisessä) - ja katsotaan mitä sitten selviää. Vai selviääkö mitään.

Tämän lekurin mukaan ei kuulemma kuitenkaan kannattaisi nostaa lääkeannosta, sillä mun pulssi oli nyt 44 (verenpainetta mitatessa, terkkarilla käydessäni se taisi olla 41 tai 42). Lekuri kuunteli myös syräntäni.

Hmm, mitäs muuta. Verikokeiden (joissa kävin pari viikkoa sitten) tiedot oli ok. Hemoglobiini jotain satakolkyt ja kolesterooliarvot olivat kohillaan (en enää muista tarkkaan että mitä, erinomaisia kuitennii).