Sain vihdoinkin aikaiseksi vietyä kenkiä suutarille. Kaksista kengistä pohjat repeilee ja yhteen (vuos sitten, abbout, ostettuun) pitää teettää se erikoispohja. Ihme kyllä nyt ei tullut mitään ihme mutinaa suutarin taholta kuten yleensä, mitä nyt pientä ja normaalia "se pitää sitten laittaa tähän päälle.." daa aivan kuin mitään muuta olisin odottanutkaan.

Kahden ystävän kanssa kävin joulukahvilla (ts toisen kanssa kävin ja toisen luona kävin). Mikä ei tietty ole velvollisuus vaan ilo. Mutta jonka voin silti pistää "sain aikaiseksi ja olin tomera" -pinoon ;)
Illalla on tarkoitus vielä piipahtaa siskon luona.. viemässä paketit.

Vein myös Ruotsiin menevän paketin postiin. Postimies kyseli millä tavalla laitetaan paketti liikenteeseen. Koska jouluksi se nyt ei ehdi enään missään tapauksessa niin pistin halvemmalla tavalla. Niin se vain venyi senkin lähettäminen.. Höh.

Eilen pesin kotona pyykkiä ja järjestelin vähän paikkoja. Karvamadot odottavat vielä kerääjäänsä eli imurointia. Lisäksi parit verhot pitäisi vaihtaa / pestä.. Ja ja ja.. kyllä sitä kohta ollaan valmiita joulun viettoon. Jouluksi mennään siis muualle. Mutta koti pitää silti siivota, jotta kehtaa joulun jälkeen tulla takas oman katon alle.