Huomasin tässä taannoin, että en seuraa kovinkaan monia tv-sarjoja ns tavan-kanavilta. Ainut säännöllisesti katsottu -tällä hetkellä telkusta tuleva- taitaa olla Amazing Race. Ja sekin taitaa loppua ihan lähiaikoina.

Canalilta olen tuijotellut Housea, Big lovea ja Entouragea. Mutta mitä ilmeisemmin 2 ensin mainittua lakkasi näkymästä... (tietääkö joku?) Eipä niistä ole pahemmin tiedotettu. Kakka-homma kun lakkauttivat sen lehden.. kun ei sitä niiden nettisivua tule tiirailtua (varsinkaan kun kotona ei ole nettiä).

Kuinkahan monta kautta Housea on tehty? Että loppuiko se nyt niin kuin tuohon... (jaksoon mikä  tuli muistaakseni viime viikolla Canalilta)?


Tietty tavan -kanavilta tulee jotain tuubaa katseltua silloin tällöin, mutta oikein mitään en seuraa aktiivisesti. Tai en ole edes tietoinen että mitä tulee milloinkin. Joskus jään vaan lepuuttamaan aivojani ja katselmaan jotain mitään sanomatonta juttua.

Ennemminkin katselen, tai ahmin, dvd:nä ilmestyneitä boxeja. Ne ne vasta on kivoja, kun voi oikein syventyä ja katsoa monta jaksoa putkeen kapa.gif

-Kapu-