Perjantaina töistä tullessa sain jonkun ihme inspiraation ja rupesin haravoimaan pihalta lehtiä. Normaalien koivujen & haapojen (vai onko ne leppiä, onneton puutarhuri ei todellakaan tiedä 71_71.gif) lisäksi pihalla on syreenipensasaita ja pari kolme jotain kummaa puuta, joista kaikista varisee niitä lehtiä. Kaikkein eniten kuitenkin näistä kummajaispuista (pitänee joskus ottaa selvää mitä ne on, niissä on kuitenkin aika pienet pitkulanmalliset lehdet), ihan sika hirveesti.

Ajattelin aloittaa lehtiurakan sillä se on tosiaan ihan tajuton määrä mikä tuosta kummajaisesta lähtee sitä lehteä. Noh, eiköhän daiju naapurit olleet heitelleet sinne puiden alle ruohotuppaita (siis multaa jossa kiinni ruohoa), en tajua. Ehkä ne oli ajatelleet että ne maatuisi sinne, tai jotain, tai eivät olleet edes ajatelleet että joku oikeesti aikoo haravoida sieltä lehtiä tai ylipäänsä että joku joskus käy niiden puiden alla. Noh jok tap, kannoin ensin sieltä tätä multapaakkuruoho "roskaa" pois puolen tusinaa muovikassillista. angry_smile.gif Ja into puutarhatöihin meni aikalailla siinä.. Sain pikkaisen lopulta haravoitua niitä lehtiäkin, mutta kaikki jäivät vielä sinne puiden alle.

ps. ko kummajais puut sijaitsevat periaatteessa taloyhtiön maalla mutta käytännössä meidän pihaosuudella ts meidän osuudeksi jää sieltä päin nurmikon leikkaus, haravointi jne