Mua on jo pidempään jurppinut kun piha alkaa olla versoja täynnä, siis puita yrittää kasvaa jos jossakin. Meidän asunnon päädyssä on pieni kaistale nurmea, oja ja raja aita naapuri asuntoyhtiöön. Tämä rajaojan seutu on ollut jo jonkin aikaa melkoista pusikkoa. Ei kait siinä mitään. Kait. Mutta kun niitä lehtiä on ihan mahdottomasti syksyllä. Ja sekös ahdistaa.. se haravointi puuha meinaan. Kun ei oikein tiedä minne sen kaiken "roskan" pistäisi. Toisaalta ei ole kovin siistinkään näköistä kun puu-kasvillisuutta kasvaa niin maan mahdottomasti.
Viime viikolla otin sitten sahan kauniiseen (?) käteeni ja siistin seutua hieman. Jatkoakin voisi tehdä kun joutaisi.. (töiden alettua ei ole ollut niin aikaa, plus koirakiireet haittaavat hieman puutarhanhoitoa - hah! aivan kuin muutenkaan olisin mikään pihan laittaja, hihhii)

1832853.jpg
Ojan seutu & sitä pahamaineista puskikkoa.

1832854.jpg
Hieman jo siistitympää aluetta.

Sitten on tuo mystinen kivi, jonka olemassaoloa ei edes huomattu ekan kerran kun käytiin asuntoa katsomassa (ei käyty ulkona) ja josta entiset asunnon omistajat ylpeillen kertoivat istuttaneensa siihen ties mitä hienoja kukkia. Noh, yrityksistani huolimatta (tshihhiihhiih) en ole saanut kamalasti tapettua niitä rehuja. Vaan aina vain sieltä kasvaa jotain kesän ilokkeja esille. Tuohon alas kyllä laitettiin kivi-penkki kesä pari sitten (siellä alla on sellainen rehujen esto matto - joka ei kylläkään täydellisesti suorita tehtäväänsä).

1832856.jpg

Kiven ympärillä & edessä oli myös koivun yms alkuja jotka sahasin myös hiiteen...

1832849.jpg

1832847.jpg

1832845.jpg

1832844.jpg

1832843.jpg

Tunnistaako kukaan näitä rehuja?

Ja lopuksi vielä ei kenenkään maalta kuvattuja haisevia rehuja (joiden nimeä en myöskään tiedä):
1832851.jpg