Katsottiin viikonloppuna H20 (Helloween osa jotain). Jonka alku vaikutti paremmalta kuin mitä muisteltiin, mutta loppu oli just niin kökkö kuin mitä oli ajattellu. Se naispääosan esittäjä ei kyllä osaa näytellä alkuunsakaan...

Sitten katsottiin myös "tiedän kuka tappoi minut". Jenkkilehva sekin. Pitäisi kait guuglettaa näitten näitä oikeita nimiä. Tuo oli itseasiassa parempi kuin ennakkoon pelkäsin. Tätä en ollut siis nähnyt aiemmin. Välillä oli jopa harvinaisen ällö, kun sahasivat sormia yms kivaa. Veri tirskui siis.

Lisäksi jatkettiin Harvoin tarjolla -tv -sarjan katsomista muutaman jakson verran. Ei olla sitä saatu vielä kuitenkaan kokonaan katsotuksi.

Eilen illalla tuli katseltua pikkaisen matkaa Idolsia. Lopputiputtamisia en nähnyt (kun katsoin bb:tä), mutta ilmeisesti se omituisääninen poika oli tippunut. Kallekohan sen nimi oli. Vaikka ei eilisessä jaksossa se Petekään kauhiasti mua vakuttanut. Koopin lauluja en kuullut laistenskaan. Idolssin perään katteltiin Amazing Race, jossa tällä kertaa kukaan ei tippunut. Ja sitten tosiaan kattelin BB-finaalin, siis sen lopun mitä jäljellä Amazing loputtua oli.