Jääkiekon MM-kisathan ovat alkaneet (hakkaavat kiekkoa jäähän Sveitsissä, jos nyt joku ei sattunut sitä tietämään). Pelejä tulee telkkarista kahdelta kanavalta. Allekirjoittanut ei ole kuitenkaan hirmu tarkkaan pelejä seurannut, miehensä sitäkin enemmän. Mutta ei sekään kaikkia ihan sataprosenttisesti. Ei jaksa innostaa kauhiasti, ainakaan minua. Ehkä sitä jonkun mehevän Suomi-Ruotsi (jos sellaisia on tulossa) kamppailun voisi katsoa.

Eilen katsottiin loppuun aiemmin aloitettu ruotsalainen elokuva jossa oli kovasti noloja tilanteita ristiin rastiin - kyseessä oli Min frus förste älskare. Draama-komedia vuodelta 2006. Suosittelen. Hymy

Sitten katselin Canalilta Housen (17. jakso: The Social Contract. ) ja Housen perään venäläisen elokuvan. Tosin tuosta venäläisestä toimintapläjäyksestä jäi alun puoltuntia näkemättä kun olin koirien kanssa pihalla (leffa on nauhalla joten voin katsella sen myöhemmin). Elokuva oli aika erikoinen, kummallinen suorastaan. Ehkä se etten nähnyt alkua sekoittaa asiaa kummasti Silmänisku Kyseessä oli siis Day Watch =Dnewnoy dozor vuodelta 2006. Ehkä paras venäläinen elokuva minkä olen nähnyt (mitä muita olen nähnyt? En muista tähän hätään, heh. Ei kun hyvä se oli, oikeesti Nauru).