Eilen alkoi maikkarilta jenkki-tosi-tv -sarja Amazing Race joka kuuluu sarjassamme "must see" -ohjelmiin. Joten nyt sellainen sitten löytyi.. teeth_smile.gif

Myös Idols on alkanut, mutta siitä en ole toistaiseksi katsonut kuin pienen pätkän. Taisi tulla jotain urheilua joltain toiselta kanavalta samaan aikaan (muistaakseni sm-liigaa) mitä mies halusi katsoa. Meidän alkeellisilla laitteilla ei voi nauhoittaa eri kanavaa kun katsoo, joten se ei tule kysymykseen.

Perjantaina kun vietin kotipäivää, kattelin Kotikatu dvd-boksista (2.kausi) ensimmäisen levyn.

Anttilasta tuli ostettua viime viikolla kaksi ensimmäistä kautta C.S.I:stä (versio original eli siis Las Vegas), joita en ole vielä kerennyt aloittaa... Lisäksi katsomista odottaa monta monta leffaa sekä ainakin Konnankoukkuja kahdelle (pari vikaa kautta), Alias (kolmos kauden kattominen kesken, mutta myös 4 ja 5 kaudet on jonossa), Darma & Greg (oisko pari kautta), Ally McBealin eka kausi... ja ehkä joku muukin tv-sarja.

BB:tä en ole katsonut moneen päivään. Viime viikollakin katsoin ennemmin Dexteriä kuin BB:tä (sinä jonain iltana kun satuin siihen aikaan olemaan tv:n ääressä).

Eilen -vai olikohan toissapäivänä- katsottiin omituista ranskalaista piirrettyä. Joku Belle(/a)ville se taisi olla. Sen katsominen on vielä hieman kesken kun allekirjoittanut meinasi nukahtaa sohvalle.. Jonkun toisen leffan lopussa taisinkin nukahtaa... eli se oli joku uusintafilmatisointi missä näytteli The Käsi (=Michael Caine) ja Jude Law eli kyseessä oli Sleuth. Jonka alkuperäisversion olen kyllä joskus nähnyt (siinä versiossa M.Caine näytteli samaa roolia kuin tuossa uudessa näyttelee J.Law). Jotenkin kumma leffa...  eli ei mikään The Movie.