Katsottuja elokuvia nimittäin. Eilen tuli katsottua Arn-temppeliritari, mikä oli ihan kiva. Jatko-osaa odotellessa (joko se on julkaistu/tehty?).
Jokin aika sitten katsoin 27 Dresses Canalilta, kyseessä oli hää(puku)aiheinen hömppäkomedia. Ihan ok sellainen.
Kid Svensk taasen oli suomalais-ruotsalainen yhteistuotanto. Kivasti löytyi nostalkista 80-luku rompetta. Mitenkähän tätä arvioisi? Ehkä jotain 2½ tähteä.


Miehen arvioita, viime aikaisista katsomuksistaan:

Shopgirl: Steve Martinin kirjailema ja pääosittama romanttinen komedia/draama sen oikean löytämisestä. Paikoitellen ihan hauska kaikessa vaivaannuttavuudessaan, mutta loppujen lopuksi aika yllätyksetöntä perushuttua.
Arvio: :):) 1/2

Basic instinct 2: Kärsii liikaa ensimmäisen osan (tai oikeammin sen maineen) aiheuttamasta painolastista, mutta ihan mukiinmenevä perustrilleri kuitenkin. Lähes vastaavia tulee kuitenkin tv-sarjoissa useita viikottain, joten ei tässä mitään erityistäkään ole.
Arvio: :):) 1/2

Et Dieu... créa la femme: Brigitte Bardot'n tähdittämä vanhempi ranskalaiselokuva, jossa päähenkilö sekoittaa ympärillään olevien miesten elämää, muttei oikein saa omaa elämäänsäkään järjestykseen.
Arvio: :):):)

Lions for lambs: Kerrankin siedettävä sotaelokuva (joskin joku varmaan luokittelee tämän enemmän yhteiskunnalliseksi pohdinnaksi kuin sotaelokuvaksi). Ei tämä mitenkään täydellinen elokuva ollut, mutta käsikirjoitus ja elokuvan rytmitys olivat erinomaisia ja lisäksi elokuva onnistui nostamaan asioita esille olematta kuitenkaan liian saarnaava tai yksioikoinen.
Arvio: :):):):)

Chik yeung tin si: Ihan toimiva perus-HongKong-toimintaelokuva. Ei mitään erityistä, mutta eipä sitä tällaisista odotakaan muuta kuin visuaalisesti kaunista toimintaa.
Arvio: :):):)

The Clan of the cave bear: Visuaaliselta ilmeeltään osin jo hieman vanhentunut filmatisoinnin tynkä samannimisestä kirjasta. Ne, jotka tykkäävät kirjasta, tykkäävät siitä varmaan enemmän kuin elokuvasta ja niitä, joita kirjakaan ei kiinnosta, ei varmasti kiinnosta tämä elokuvakaan. Eli siinä mielessä ihan turhake, vaikka on sitä luonnollisesti huonompiakin elokuvia nähty.
Arvio: :):)

The Wicker man: Brittiläisen kauhuelokuvan klassikoita, vaikkei vastaakaan ihan perinteisimpiä Hammer-tuotantoja. Suosittelen kauhuelokuvien ystäville; muut tästä tuskin pitävät.
Arvio: :):):):)


Noista minä katselin Shopgirlin, mikä oli ihan ok romanttinen-draama, mutta jossa ärsytti sekä miespäähenkilö (Steve Martin, noh, se vain on ärsy), että yritys kaunopuheiseen selittelyyn, mikä ontui aika pahasti.
Sekä Lions for lambsin, mikä oli ihan ok. Ei huono muttei huippu hyväkään.