Mä luin ennen tosi paljon kaikenlaisia kirjoja, enimmäkseen toki romskuja. Nykyään aika vaan ei riitä enää lukemiselle. Ja sen minkä olen huomannut, on kanssa se, että jos joku kirja ei houkuttele lukemaa -eli ei ole ns ahmimiskirja = lukaisen ns yhdeltä istumalta- niin sitten kirja jää kesken ja mahdollisesti täysin lukematta. Mikä aiemmin ei olisi tullut kuuloonkaan, luin vaikka väkisten kaikki kirjat loppuun asti.

Aiemmin kirjasin myös kaikki lukemani kirjat ylös. Sellaiseen ruutuvihkoon. Tämä tapa jäi kuitenkin pari-kolme vuotta sitten pois. Mikä kyllä harmittaa aina välillä ihan hiivatisti.

Joten jospa kirjaisin tänne ylös jotain lukemisistani.

Aloitetaan omituisella opuksella eli "Buzz Alddrin taviksena olemisen taito" jonka on kirjoittanut nuori norjalainen kirjailija eli Johan Harstad. Paikoitellen varsin hauska kirja, joissain kohtaa viihteellinen eli luki mielellään eteenpäin, mutta ei missään vaiheessa sarjaa "ahmitaan yhdellä istumalla". Erilainen lukukokemus jok tap eli tyypillinen mun lukema opus.

Tuon jälkeen aloitin Katja Kallion lyhyt-kirjan: Elokuvamuisti. Kyseessä siis on novellikokoelma. Olen lukenut K.Kallion pari aikaisempaakin kirjaa, jotka taivavat löytyä kotoa kirjahyllystäkin. Kallio on siis kirjoittanut alkuperäisteokset leffoiksi asti päässeisiin Kuutamolla ja Sooloilua.