Ei voi muistaa, mitä kaikkea on tullut tiirusteltua sitten viime kirjoittelun. Mutta koitetaanpa raapustaa silti jotain.

Leffojen saralla ollaan katseltu mm monta "jaksoa" kauhua eli Perjantai 13. päivä (osat 1-4). Pari osaa löytyy vielä kotoa katsomattomien pinosta. Taisi olla "sarjan jakso nro 12" mikä olisi (tai oli) leffateatterissa.
Pää lyö tyhjää enkä muista mitä kaikkia muita leffoja on viime aikoina tiirattu.

Tv-sarjoista on jatkettu Alias -maratonia muutaman jakson verran. Kaikki viisi kautta löytyy siis kotoa dvd:nä (ei olla katottu ikään sitä suoraan telkasta), mutta ollaan jumittu kolmoskauteen.

Tv:stä olen innostunut katsomaan tavanomaisen "pakollisen" Housen (jonka jaksot ovat taantuman jälkeen onneksi taas hieman parantuneet) lisäksi mm Terapiaa. Sen ja monien muiden sarjojen suhteen olen aikalailla satunnaiskatsoja, saatan tiirailla jonkun jakson Kotikatua, mitätahansapoliisisarjaa (csi:n tyylisiä lähinnä), iltapäiväsarjoja jne. Joskus vain on "tarve" töllöttää aivottomana jotain sarjaa telkasta Kieli ulkona

Tosin lähiaikoina telkkarimme on ollut paljolti varattuna myös miehen penkkiurheilulle. Jääkiekon Suomen ja Ruotsin sarjoja (ei vain pelkkää sm-liigaa kuin myös mestistasokin kelpaa), jalkapalloa sekä hiihtolajeja (ampuma, tavishiihto, alppilajit, mäkihyppy, yhdistetty,...). Toki kyllä minäkin jotain urheilua katselen, varsinkin näitä jälkimmäisiä.