Oikeesti, aika hankalaa, nimittäin löytää sitä meidän näköistä autoa. Kun mä pahoin pelkään, että se ajattelemamme M.Colt on kuitenkin liian pieni jopa meille. Siis tuon koirien Possuosaston takia.

Sitten kun sitä on asennevammainen, niin että Fordit ei käy, kuten ei Volvot, Mersut, Ladat, Opelit.. öö ja ties mitkä muut myös. Toyotakaan ei jostain syystä kiinnosta, vaikka japanilainen automerkki onkin. Voihan se olla, että joudun perumaan puheeni jonkun merkin kohdalla.

Sitten tulee vielä se pieni ja merkityksetön juttu vastaan. Eli raha. Mikäs muukaan. Ei voi vain ostaa sitä mikä silmiä eniten hivelee, vaan pitää ajatella myös mitä se kustantaa. Pitää myös päättää ostaako uus auto vai käytetty.

Enkä mä näköjään oikein osaa surffatakkaan ja netistä etsiä oikianlaista. Mitsujen sivuille olen kyllä käynyt aika usein, mutta colt on tosiaan valitettavan pieni ja Grandis turhan iso ja kallis. Samoin ehkä hivenen pienempi Outlander.

Mazdat taitaa olla meille ihan liian kalliita, sieltä voisi harkita 3-mallia, mutta sekin maksaa uutena hieman yli 20 000€. Nissan-Notea olen hieman kahtellut, sen saisi alle kahellakymmenellä tuhannella uutena.

Varmasti on paljon muitakin malleja & merkkejä mitä voisi katsoa, mutta jotenkin en netistä osaa niitä bongata. Luultavasti me vain kävelemme (ts ajamme) joku päivä kauppaan ja ostamme jonkun, mikä hyvältä vaikuttaa...