Meidän tekemissä pizzoissa (minä teen taikinan ja auttelen hieman muissa osioissa, mies levittää taikinan ja säätää muita juttuja) pohja on aina melko ohut. Taikinan reseptin olen perinyt äidiltäni ja sen hyväksi todennut (vettä, öljyä, jauhoja, (kuiva)hiivaa, suolaa (ja ripaus sokeria)).
Täytteet sitten vaihtelevat mielen mukaan. Nykyisin tehdään aika usein juustopizza (erilaisia juustoja), tämä jäi matkaan Ranskasta jossa tuli maistettua makoisia juustopizzoja. Juustopizzan lisäksi tulee tehtyä jauheliha-valkosipuli-tomaatti -pizza aika usein.
Viimeksi tehtiin ihan kasvispizzat, eli muutamaa juustoa, tomaattia ja paprikaa. Ja sekin oli hyvää Pitkälle ollaan tultu niistä ajoista kun pizzaan piti laittaa jos ja vaikka mitä täytettä. Kaupasta raahattiin kovasti tonnikalaa, salamia, kinkkusiipaleita, jauhelihaa, ananasta yms joita sitten lätkittiin paljon pizzan päälle. Ei silti hyvää noinkin, mutta joskus tajuttiin, että vähemmälläkin pärjää ja tulee silti ihan hyvää
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.