Niin, mulla on auto kuume. Kaikkia sitä kanssa. Ei kait sitä muuten, mutta kun olisi kiva saada sellainen kärry missä saisi koirat johonkin omaan osastoonsa. Farkku siis. Kait. Tai joku jariksen tapainen, muttei kuitenkaan Jaris (tojota siis). Mitsussa nyt sinällään mitään vikaa ole, paitsi että koirat sotkee takapenkkiä ja kesällä on kuuma kun ei ole ilmastointia.

Mini-farkku siis. Ei mitään suurlaivaa, tuo laina-auto peugeot 307 on liian suuri. Ei mitään sellaista mikä on vaikea parkkeerata, esim kotona autokatokseen.

Tuli ihan deja vu, mutta ilmeisesti en ole höpissyt tästä (ainakaan tänne) aiemmin.

Sitä on jotenkin niin urautunut ja orjautunut, että mitkä tahansa automerkit eivät käy. Joko sen perusteella että niiden merkki ei nyt vain iske (mitä kummallisimmista syistä) tai siksi kun ovat niin kalliita.

Mitsun uutta colttia ollaan harkittu. Olisi pieni ja näppärä, mutta saako koiria kätsysti minnekään. Jollei niin ei sitten kuitenkaan käy meille. Olisi tarkoitus laittaa häkit (tai teettää sellaiset) sinne perälle. Sitten tuon (eli auton vaihon) jälkeen ei autossa kuljetettas koiria muualla kuin vain siellä koiraosastossa (tää kavereillekin tiedoksi icon_wink.gif).