Kerralla enemmän. Siis ulkonasyömiskokemuksia. Sillä kävin sunnuntaina vanhempieni kanssa syömässä Fransmann-ravintolassa Oulussa.

Grillipihvi
Pariloitua härän ulkofileetä (150 g), Cafe de Paris maustevoita, aiolia, ranskalaisia perunoita ja salaattia
juomaksi pieni lasi chileläistä punaviiniä (tarkemmat speksit meni ohitse)

Pihvin (hyvän kokoinen) otin tietty mediumina. Aioili oli valkosipulimajoneesia. Ranskalaisia oli runsaasti, pari jäi syömättä. Annos oli hieman kuiva. Toisaalta hyvin ranskalainen. Salaatti (kuiva sekin) koostui salaattisalaatista, joistain yrteistä ja parista kurkun ja tomaatin siipaleesta.

Jälkkäriski espressokahavi ja
Crème brûlée
Konjakkimarinoiduilla viikunoilla maustettu paahdettu vaniljavanukas

Olen syönyt parempaakin kremepruleeta - Ranskassa nimittäin Silmänisku Mutta ihan hyvää se tuokin oli.